Followers

Monday, July 3, 2017

Home » » Bukan Rezeki

Bukan Rezeki

Assalammualaikum...

Salam 9 syawal...hari ni mula bekerja setelah seminggu bercuti..memulakan semula rutin harian..menguruskan anak-anak sekolah...dan bekerja...

Pagi ni buka blog...dapat komen menang GA...tapi bukan rezeki MV sebab MV lewat ....semalam pun buka messenger nampak satu komen bagitau menang GA...insyaallah ada rezeki lain menanti...

bukan sengaja tau nda buka blog ....huhu...line internet celcom di sabah bermasalah..dari seminggu sebelum raya lagi..kejap ada kejap xda..kalau ada pun line slow sangat2...sebab tu MV just dapat buka FB dan insta...itu pun x laju sangat,,

malam takbir ..lagilah langsung xda line...raya pertama...nak upload gambar..petang baru ada line...sekali upload gambar..berdouble2....

Korang ada masalah yang sama tak?

7 comments:

  1. Insya allah rezeki lain akan dtg...

    ReplyDelete
  2. xpelah MV..ada rezeki lain nanti.Tak taulah plak masalah internet tu sebab x pakai celcom. Selamat Hari Raya ye, maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. insyallah rezeki
    akan datang mgkn lebih baik

    ReplyDelete
  4. Tak pe, ada rezeki di tempat lain kan...

    ReplyDelete
  5. in shaa allah, nanti ada rezeki kat tempat lain ya

    ReplyDelete
  6. Insya Allah ada rezeki lain.. Sha pun alami perkara yang sama dekat kampung.. Jenuh tgu nak buka blog.. Sudahnya sepanjang raya just update IG je.. Itupun bercinta..

    ReplyDelete
  7. bukan rezeki..nanti mesti ada yang lain...

    ReplyDelete