All About Love: review mata
Showing posts with label review mata. Show all posts
Showing posts with label review mata. Show all posts

Friday, August 11, 2017

Degree Naik Lagi

9:40 AM
Degree Naik Lagi

Assalammualaikum....
Please follow bilang doktor

Degree Naik lagi...01.08.2017 haritu bawa kakak ayu review mata di KLinik Mata Hospital Likas...Terpaksa bagi dia cuti sekolah walaupun dia berat hati ...

Bila time jumpa doktor,,,banyak sangat yang doktor suru dia tengok dia tak nampak..so kena bagi masukkan ubat untuk pastikan degreenya...

tunggu 30 minit untuk ubat tue berkesan...ubat ni memang sakit sikit mata pedih..sebab nak bagi kembang mata kah macam tu lah dia punya fungsi..

Bila check..adui anak..degree naik ke 350 dari 250,,,,silau pun naik lagi.....anak oh anak...patutlah mengadu kabur jak spek...


rm90 untuk lense saja..frame sendiri
buat spek ada frame di rumah...bayar RM90 sebab cermin kena order..degree terlalu tinggi..tahun depan baru review lagi...harap2 x naik lagi lah 
Read More

Monday, October 17, 2016

Review mata wani

1:05 PM
Review mata wani

Assalammualaikum

Hari ni Mv Cuti Sebab bawa wani review mata di klinik pakar mata hospital Wanita Dan kanak-kanak likas..sebenarnya temujanji ni Mv dah Minta tangguh Sebab 5.09.16 HARITU jadual Mv padat sangat.

Ni pun awalnya Nak kluar sekejap jer.. Tapi bila fikir2 terus Cuti jak lah.. Senng mana lah Tau terlebih Dari 4 jam... 


Wani takut ni mau review takut Nanti mata kena letak ubat. Alhamdulillah Hari ni X payah letak ubat. Sebab degree wani X berubah. Cuma wani kena terus Dan sentiasa pki spek mamanya.. 

Oh ya doctor Yg rawat wani ni Cantik Tau orangnya. Lembut jak Walaupun Makanya nampklak garang.  Hihi
Next appointment 8.05.2017..doktor Sarankan jumpa Lagi 6 Bulan Akan datang untuk tengok degree Dan matanya yang juling


 
Read More